August Høyen

August Høyen

Dato:
26. januar 2024
Tid:
20:00
Pris:
DKK 200,-
Med bevægende singler og uden store armbevægelser har August Høyen på kort tid vundet et stort publikum. Med bookinger til blandt andet Roskilde Festival og Syd For Solen, P3’s Uundgåelige samt en debut-EP i ryggen drog August Høyen i efteråret 2023 på sin første og utroligt velbesøgte danmarksturné. Han følger nu succesen op med yderligere en række datoer i starten af 2024. 
”EP'en er en fortælling, som er vævet sammen af forskellige personers erfaringer, om de stadier, man kan gå igennem i et forhold. Sommerforelskelsen, skildringen af, hvorfor den anden er smuk og dejlig, så er der tvivlen, hvor det hele vender og så en lidt ulykkelig slutning.”
Med både sine tekster og sin varme vokal trænger Høyen ind i almen menneskelige tematikker og finder de spændende steder, hvor intet er helt entydigt. Og lyttet bliver der til August Høyen. Til koncerter og i indbakkerne strømmer det ind med tilkendegivelser fra mennesker, som føler sig set og hørt i hans fortællinger. ”Det føles rigtigt og rart. Og det nærer mine drømme om, man kan fortælle noget med fuld ærlighed uden at skulle spille sej.” August Høyen spillede i efteråret 2023 sin første danmarksturné med udsolgte koncerter i bl.a. København, Aarhus og Odense.