Barselona

Barselona

Dato:
14. september 2024
Tid:
21:00
Pris:
DKK 250,-

”Rud Aslak er født til at være frontmand for sin generations største rockband.”

Barselona synes at have været på landkortet længe. Når man debuterer som 16-årig og derefter udgiver musik med en uovertruffen højfrekvens og en nærmest konstant turnéaktivitet, ja, så giver det genlyd i musiklandet.

Læg dertil en ulidelig lang pandemi, ja, så fremstår man måske gammel-i-gårde. Faktum er, at Rud og Rasmus kun er henholdsvis 23 og 24 år gamle. Trods den unge alder udgav de i september 2023 deres fjerde album, ’Væbnet Hjerte’. Det nye album modtog en sand stjerneregn fra anmelderkorpset, hvor albummet blev beskrevet som et ”generationsportræt” samt ”bandets til dato bedste” og ”mest helstøbte album”. De flotte anmeldelser er ingen overdrivelse og velsagtens en ny-klassiker. På den efterfølgende albumturné rundt i landet i 2023 modtog bandet også flotte anmeldelser, hvor Soundvenue bl.a. skrev ”Rud Aslak er født til at være frontmand for sin generations største rockband.”

Live leverer Barselona en rockkoncert der favner bredt og rummer det meste; lige fra store omkvæd, bastunge beats, soloer og fart på, ned til inderlige klaverballader og fællessang. Barselona har lige siden deres begyndelse elsket at komme rundt i hele landet og stå ansigt til ansigt med deres publikum. Netop derfor er det med stor glæde for bandet at de på denne turné besøger byer og spillesteder de aldrig har besøgt før.