Remisens Jubilæum

Remisens Jubilæum

Dato:
17. august 2024
Tid:
20:00
Pris:
DKK 260,-

For 5 år siden havde en gruppe unge i Skjern inviteret byen ind i en gammel faldefærdig DSB-bygning. De unge drømte om et spillested. Et kulturhus. Et nyt fællesskab. Men den gamle DSB-bygning var, lad os bare være ærlige, ikke i den bedst forfatning. Og i september 2019 ville skæbnen, at det på første koncertdag stod ned i lårtykke stænger. Så de frivillige fandt hurtigt ud af, at taget var utæt. Men de fandt også ud af, at stemningen i Remisen var noget helt særligt.

Året hedder nu 2024, og der er sket så meget på 5 år omme på Ahornvej 75. Store opture og store nedture. En corona-lukning. En genåbning. En udsolgt sal. Og en helt særlig landsdækkende radioudsendelse med nogle lokale helte. Vi ønsker at fortælle hele historien, og fejre alt det vi har sammen har nået. Derfor inviterer vi til stor jubilæumsfest lørdag den 17. august. Aftenen kommer til at byde på en masse gode fortællinger fra de 5 år, som er gået, og vi krydrer de gode historier med ligeså god musik. I kan glæde jer til flere dygtige kunstnere på scenen. Og I kan glæde til gode venner af huset, som kommer på scenen og fortæller hele historien sammen med os.

I friviliggruppen har vi virkelig gjort os umage med denne fest, og derfor håber vi også, at I vil komme og fejre 5 års jubliæum sammen med os.