When Saints Go Machine

When Saints Go Machine

Dato:
9. november 2024
Tid:
21:00
Pris:
DKK 260,-

Den Københavnske trio, When Saints Go Machine, annoncerede tilbage i november, at de ville tage på Danmarksturné i 2024. Gruppens koncert i Store VEGA d. 15. november er udsolgt mere end et halvt år inden koncerten. På grund af den store efterspørgsel annonceres der nu en ekstrakoncert i Store VEGA. Derudover tilføjes der også koncerter i følgende byer: Køge, Grenaa, Skjern og Herning.

Gruppen udgav sidste år albummet ’Rosy’, albummet blev anerkendt med en pris som ’Årets Danske Elektroniske Udgivelse’ i 2024 ved GAFFA-Prisen. ’Rosy’ byggede videre på gruppens etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet ’Konkylie’. Albummet ’Rosy’ fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet, og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder. Sidste år optrådte gruppen i et udsolgt Den Grå Hal i København.

Hvis man ikke kan vente til efteråret med at opleve trioen live, så kan man fange dem i løbet af sommeren, når de gæster Musik I Lejet, Tøjhuset Open Air og O Days Festival lørdag den 3. august - hvor de blandt andet deler scene med den franske house-duo, The Blaze. Fans kan derudover glæde sig til ny musik fra gruppen forud for turnéen.